Sposób przygotowania

Żółtka ubić z cukrem i cukrem waniliowym. Następnie dodawać stopniowo na przemian mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia, olej i wodę . Jeśli ktoś lubi zapach rumowy. Na koniec dodać ubite białka i delikatnie wymieszać. Masę podzielić na dwie części. Do jednej dodać 2-3 łyżki mąki pszennej do drugiej kakao. wlewać na przemian jasną i ciemną masę do blachy wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułką tartą. Piec w temp 200C ok 1godz.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Super .. !!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    lubię to
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    zebre uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !