Sposób przygotowania

Śnieżkę rozrobić wg przepisu na opakowaniu.Galaretkę truskawkową rozpuścić w szklance zagotowanej wody.Do gotowej śnieżki dodać tężejącą truskawkową galaretkę,dokładnie wymieszać i wlać do pucharka.Na wierzch położyć biszkopt i wstawić do lodówki.Rozrobić galaretkę cytrynową,a gdy zacznie tężeć nalać część do pucharka i wstawić z powrotem do lodówki do czasu stężenia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    Muszę zrobić taki deser :)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wyglada;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super, extra!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !