Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FARSZ DO PIEROGÓW !

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser biały
żółtko surowe
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: FARSZ DO PIEROGÓW !

KOSTKĘ SERA BIAŁEGO ROZDRABNIAMY WIDELCEM DODAJEMY 2 ŻÓŁTKA I CUKIER DO SMAKU. DOBRZE MIESZAMY WIDELCEM. FARSZ MUSI BYĆ SŁODKI.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 18.01.2013 21:49
lubię taki
V_kuchareczka 04.08.2012 13:33
Rewelacja
gosia561 12.04.2012 09:49
dobry
Anna152 10.03.2012 08:10
mniam
Rogalik 12.11.2011 22:30
super
irenka 07.10.2011 23:43
dobry
Mysiunia 02.12.2010 07:55
super!
ewelina/bunia 16.11.2010 12:42
pycha
Mati13 16.10.2010 15:46
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak