Sposób przygotowania

Galaretki przyrządzamy wg przepisu na opakowaniach. Wlewamy do przezroczystych salaterek lub kieliszków najpierw jedną, po czym odstawiamy do lodówki do stężenia. Po jakimś czasie nalewamy drugą i wrzucamy po kilka kawałków pomarańczy. Po zastygnięciu galaretki w lodówce wyjmujemy ozdabiamy plastrem cytryny. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Super to wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    pyszny
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pięknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    zjadłabym porcyjkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !