Sposób przygotowania

Śledzie moczymy przez około godzinę, zmieniając wodę. Przyprawy zalewamy gorącym bulionem i odstawiamy do wystudzenia pod przykryciem. Gdy ostygną, dodajemy olej i przecier pomidorowy, mieszamy.
Pokrojone śledzie zalewamy w słoiku zalewą i wstawiamy do lodówki na kilka godzin.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe rozgrzewające śledzie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    muszą być smaczna,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajnie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z imbirem nie robiłam.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    cos nowego warto spróbować i skosztować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    przepis warto wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !