Sposób przygotowania

Kostkę rosołową rozrabiamy w 500 ml wody, zagotowujemy i dodajemy mleko, po chwili dodajemy serek i gotujemy na małym ogniu aż się rozpuści. Odstawiamy garnek z ognia i doprawiamy - solą, pieprzem i gałką muszkatałową ( dajemy jej niewiele, bo ma intensywny smak). Dodajemy wino i mieszamy. Do miseczek nalewamy zupę i bezpośrednio prze podaniem wrzucamy grzanki i posiekaną natkę pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    ale apetyczna ta miseczka;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    faktycznie, wygląda smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    inne przepisy na zupe serowa mi tak nie przypadly do gustu jak ten :) na pewno bede probowac:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne, pyszne, pyszne!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo dziękuję, zupa jest smaczna i bardzo prosta do przygotowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    apetycznie wygląda
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Już ją jem oczami.Pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !