Sposób przygotowania

Polędwiczkę oprószyć solą i pieprzem i obsmażyć ją na oleju z obu stron. następnie przełożyć ja do rondelka i podlać trochę wodą może być to np. bulion lub sok jabłkowy. Dodać zioła i dusić do miękkości. Pod koniec dodać jabłka pokrojone w plastry i ponownie dusić aż jabłka będą miękkie.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pychota
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy przepis nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda bardzo apetycznie, na pewno smakuje tak samo. Muszę wypróbować Twój przepis.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    smaczna i zdrowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Wygląda super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna23

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !