Sposób przygotowania

Masełko wystawiamy z lodówki, żeby było miękkie. Ząbek czosnku drobno siekamy, a następnie rozcieramy ostrzem noża na pastę. Czosnek oraz pozostałe zioła łączymy z masłem. Bagietkę głęboko nacinamy i wnętrze smarujemy masełkiem. Wstawiamy do gorącego piekarnika na kilka minut, aż się bagietka dodatkowo przyrumieni.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    prosto i smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    FAJNE
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszności !
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    można samemu zrobić taką bagietkę a nie kupować ich w sklepie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !