Sposób przygotowania

Sałatę rwiemy na małe kawałki. Wrzucamy do miski. Jajka gotujemy na twardo i kroimy na 8 części. Pomidory kroimy w paski. Cebulkę drobno kroimy. Układamy wszystko warstwami i na każdą warstwę delikatnie posypujemy parmezanem. Na górę polewamy dressingiem francuskim i gotowe

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiej jeszcze nie robiłam, muszę wypróbować przepis :)
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    Trzeba spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !