Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos z patisona

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

patison 1 średni
cukinia 1 mała
kiełbasa 10-15 dkg
cebula 1 szt
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
Kucharek SMAK LATA 1/2 łyzeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z patisona

Patisona obrać, oczyścić z pestek, pokroić w kostkę cukinię również, wrzucić do garnka.Cebulę pokrojona w kosteczke podsmażyć na patelni na niewielkiej ilości oleju, przełożyć do garnka z warzywami.Na tym samym oleju podsmażyć pokrojoną kiełbaskę i przełożyć do garnka.Wlać odrobinę wody,dusić do miękkości, w miedzyczasie dodać koncentrat i kucharek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 25.04.2011 00:16
Interesujący pomysł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak