Sposób przygotowania

Ugotowane buraczki zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Przygotować zalewę: do ugotowanej wody dodać ocet i zalać nią buraczki. Zostawić je na co najmniej 2 godziny od czasu do czasu przemieszając. Kłaść do słoiczków i gotować ok 10 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    poproszę jeden słoik :) ja jeszcze dodaje odrobinkę cukru.
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    robię bez cukru, robię na ostro :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam buraczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ja też bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Na zimę zawsze robię zapasy buraczków :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    jadłam i polubiłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    uwielbiam buraczki i też tak robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    jola1508

    też takie robię :)
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię podobnie i zimą jak znalazł
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    ale zapasik na zimę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !