Sposób przygotowania

produkty na zalewę:
-3/4szkl. wody
-3 łyżki cukru
-3/4 szklanki oleju
przecier pomidorowy
wszytskie te składniki należy połączyć i zagotować.

ciasto do ryby:
- 1 szklanka mąki
-1 jajko
-3/4 szklanki wody
szczypta soli
wszytkie składniki połączyć mikserem.

filety posypać wegetą, nanużyc w cieście i smazyc na złocisty kolor. układać warstwami naprzemian z warzywami w półmisku.
I warstwa ryby
II warstwa ogórki+papryka+cebula pokrojone w paski
III ryby
gotowe warstwy zalać gorącą zalewą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wyśmienita..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    myszka6

    Wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !