Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

garmażerka galareta

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1-2 sztuki
szynka gotowana 20-30 plastrów
pomarańcza 2 sztuki
sałata, pietruszka,kukurydza,
ogórek 1 szt
pomidor 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: garmażerka galareta

1. Pierś z kurczaka ugotować - zrobić rosół.
2. Na talerzu , na sałacie poukładać szynkę, i mięso które musi ostygnąć.
3. Przystroić kawałkami pomarańczy, pietruszki, pomidorem i ogórkiem.
4. Rosół zaciągnąć żelatyną spożywczą i polać przygotowaną potrawę .
5. Poczekać aż zastygnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 12.02.2013 09:27
ładnie wygląda
Kasiax18 07.04.2012 15:44
smaczne
Kate131 14.07.2011 08:57
nie dawalam pomaranczy nigdy
Sarenka 02.07.2011 17:17
Ladna
barbara11561 27.05.2011 13:15
Smaczne:)
Iwona51
Iwona51 16.05.2011 14:50
super
berys18 01.01.2011 09:04
fajny przepis
Natalia/tubisiek 01.11.2010 09:34
nigdy nie dodawałam pomarańczy, muszę spróbować!
mariusz14 11.10.2010 20:51
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak