Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka kolorowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 600 g
kukurydza konserw. 1
majonez 5 łyżek
sól
cukier
feta 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka kolorowa

Kapustę szatkujemy .Rodzynki moczymy w gorącej wodzie ,a następnie odsączamy.Paprykę czyścimy z ziaren i kroimy w cienkie paski .Brzoskwinie świeże a jak nie mam to z puszki odsączone z soku kroimy w kostkę .Kukurydze również odsączamy.Łączymy ze sobą wszystkie składniki ,dodajemy majonez.Doprawiamy do smaku .Ser kroimy w kostkę i dodajemy pod koniec do sałatki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 18.03.2013 09:11
pyszna sałatka
caralajna 23.10.2012 07:59
lubię sałatki
olkaaa 11.10.2012 09:54
bardzo fajna
Anna133 30.09.2011 11:03
z owocami nie jadłam
kuklik 21.03.2011 09:20
ciekawe połączenie
ben-ka 12.10.2010 11:11
To musi być pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak