Sposób przygotowania

Jabłka umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Zasypać cukrem. Zostawić na parę dni aż puści sok. Wkładamy do słoików i pasteryzujemy.

Dodam iż jest dużo lepsze niż cytryna, najlepiej do herbaty dodawać z miąższem. :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    herbatka z pigwą mmm..najlepsza na jesienne wieczory :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa92

    oj tak :) i w dodatku lepsza niż z cytryna ;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    zgadzam się z wcześniejszymi komentarzami, uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pycha
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    jest super do herbatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !