Sposób przygotowania

Ciasto;składniki zagnieść ,rozwałkować i wykrawać ciasteczka foremkami do pary.Piec w 160 st około 15 min.
Masa kaimakowa;Masło,cukry,mleko gotować aż masa zgęstnieje.Do ciepłej masy dodac kakao i rum i ponownie zagotować.Odstawić do wystudzenia.Letnią masą sklejamy pierniczki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ciekawa..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pysznie brzmi>>>>>
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Jak ciasteczka z kajmakiem, to w ciemno wiem, że są przesmaczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mnie też by bardzo smakowały:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !