Sposób przygotowania

Ciasto:Produkty zagnieść,rozwałkować.Wykrawać foremkami małe ciasteczka.Piec w 160 st około 15 min.
Masa z mleka;Wszystkie składniki zagnieść.Ciasto nie powinno lepić się za mocno do rąk(dosypać mleka).
Polewa;W garnku roztopić margarynę dodać cukier, wodę i kakao. Mieszając doprowadzić do wrzenia i zdjąć. Wystudzić.
Na zimne pierniczki rozsmarować masę i polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    takich jeszcze nie próbowałam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ja też nie:) ale musza byc dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    nie jadłam,nie robiłam,a pewnie są bardzo smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ciekawe :-)
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Najlepsza masa ja dodaje jeszcze do masy aromat migdałowy ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !