Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywno z szczyptą soli dodać cukier,kokos i skórę z pomarańczy.Za pomocą dwóch łyżeczek uformować porcje wielkości orzecha włoskiego i ułożyć na blasze.Piec w 160 st około 15 min.Można po upieczeniu udekorować polewą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    kolejny fajny pomysł na wykorzystanie bialek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !