Sposób przygotowania

Ser pokroić na plastry grubości 1/2 cm. Jajka rozbić w misce. Ser panierować w jajkach, bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    dobre na zimno i ciepło!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    pycha, ja smażę zawsze we frytkownicy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    tuczące,ale dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    nigdy nie robiłam ale już żałuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !