Sposób przygotowania

buraczki gotujemy w mundurkach, gdy wystygna to obieramy i ucieramy na tarelku o drobnych oczkach, przesmazamy na margaryniem z dodatkiem cukru i octu, podajemy do obiedu na zimno lub na cieplo, jak kto woli

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pyszne,lubię takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Abisay

    Mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    inaczej robię, ale ten sposób jest ciekawy;]
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię buraczki jako dodatek do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !