Sposób przygotowania

Z mąki, żółtek, margaryny, cukru, proszku i cukru waniliowego zarobić ciasto i schłodzić w lodówce 2-3 godziny. Dużą brytfankę wyłożyć papierem do pieczenia i zetrzeć 3/4 ciasta. Na to wyłożyć starte jabłka i jagody. Przykryć ubitą pianą z białek i zetrzeć resztę ciasta. Piec w piekarniku 30 minut .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    jabłka + jagody = pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno skorzystam pozdrawiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno skorzystam pozdrawiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno skorzystam pozdrawiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno skorzystam pozdrawiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno skorzystam pozdrawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    szybki i smaczny placek
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    szybki i smaczny placek
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    szybki i smaczny placek
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    szybki i smaczny placek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !