Sposób przygotowania

Filety natrzeć przyprawą do kurczak i odstawić w chłodne miejsce. Pomidory rozgnieść widelcem, dodać posiekaną cebulę, pokrojone na połówki oliwki, czosnek i paprykę słodką. Wszystko zmieszać i przyprawić pieprzem i solą. Musztardę wymieszać z majonezem i migdałami, dodać tyle wody, żeby powstał krem. Formę do pieczenia posmarować olejem, na dnie położyć masę pomidorową, kremem musztardowym posmarować filety i położyć do naczynia, piec około 20 minut w temperaturze 220 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !