Sposób przygotowania

Pieczarki czyścimy wilgotną ściereczką, kroimy w plastry i odparowujemy na suchej patelni, dodajemy oliwę i przeciśnięty przez praskę czosnek, smażymy. Szynkę kroimy w kostkę i podsmażamy na osobnej patelni, dodajemy ją do grzybów, wlewamy wino i gotujemy bez przykrycia przez jakiś czas, następnie dodajemy zmieszany przecier pomidorowy z bazylią i wszystko mieszamy. Przyprawiamy solą i pieprzem. W między czasie gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu, odcedzamy i mieszamy z resztą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !