Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy, zalewamy wodą , dodajemy olej i przyprawy, gotujemy do miękkości. Na kilka minut po zagotowaniu odkrywamy pokrywkę, aby zapach się ulotnił. Podajemy do mięsa lub łazanek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    uwielbiam!
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo lubię!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    prawie bigos ;-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !