Sposób przygotowania

Herbatę zalać 1 szklanką gotowanej wody i ostudzić.
Wszystkie składniki oprócz białek wymieszać i dobrze utrzeć. Dodać ubitą pianę z białek i delikatnie wymieszać. Piec około 45 minut w temperaturze 175 stopni C.
Krem. Z mleka, cukru, wanilii i mąki ugotować budyń. Ostudzić. Dodać masło i ponownie przestudzić.

Ciasto przełożyć kremem. Polać polewą czekoladową i posypać startą czekoladą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika148

    trzeba sprobowac:))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    piernik można też posypać drobno pokrojonymi orzechami lub wiórkami kokosowymi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    pyszota
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    wygląda super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    piernik w każdej postaci bardzo lubię,a ten wyprobuje na weekend
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !