Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GRZANKI Z SEREM TWARDYM

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bułka pszenna 10 KROMEK
twardy ser 200 GRAM
masło 50 GRAM
sól, pieprz
natka pietruszki 1 ŁYŻKA

Przepis i sposób przygotowania na: GRZANKI Z SEREM TWARDYM

SER ZETRZEĆ NA TARCE O DUŻYCH OTWORACH I WYMIESZAĆ Z NATKĄ. KROMKI BUŁKI POSMAROWAĆ MASŁEM. NAŁOŻYĆ SER Z NATKĄ, OPRÓSZYĆ SOLĄ I PIEPRZEM, ZAPIEKAĆ OK. 10 MINUT W TEMP. 180 STOPNI. WYJĄĆ GDY SER ZACZNIE SIĘ TOPIĆ.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 20.04.2011 18:06
Proste i smaczne !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak