Sposób przygotowania

RYŻ WSYPAC NA SITO I PRZEPŁUKAC WODĄ.ODSĄCZYĆ, ZALAĆ 2 SZKL WODY I GOTOWAC OK 15 MIN NA MAŁYM OGNIU POD PRZYKRYCIEM.ODPAROWAC POZOSTALA WODE.W WOKU PODGRZAC OLIWE,WRZUCIC POKROJONA W KOSTE MARCHEWKE, GROSZEK I SMAZYC 2-3 MINUTY.DADAC RYZ I SMAZYC KOLEJNE 5 MIN.DOPRAWIC SOLA I PIEPRZEM

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Wygląda pysznie
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    na zdjeciu cos innego,niestety to nie ja dodalam to zdjecie:)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    I tak bywa...
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    ciekawie brzmi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !