Sposób przygotowania

Fasole ,kukurydze i groszek wsypujemy na druszalk przelewamy zimną wodą i odcedzamy przez chwile pozostawiając na druszlaku.Kapustę drobno kroimy ,por kroimy w cienkie plasterki.Sos łączymy z 2 łyżkami śmietany.Wszystkie składniki surówki łączymy ze sobą ,dolewamy rozrobiony sos .Mieszamy ,doprawiamy pieprzem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    uwielbiam takie rzeczy-w przeciwieństwie do moich dzieciaków ,niestety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ładne i pyszne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smakowicie wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszna suróweczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    wygląda znakomicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna suróweczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !