Sposób przygotowania

Brzoskwinie pokroić w kosteczkę. Następnie ciasto francuskie rozmrozić i wyciąć kwadraty. Na każdym kawałku ułożyć kilka kawałków brzoskwiń. Następnie ciasto zwinąć w rulonik i uformować rogalik. wierzch posmarować białkiem i posypać cukrem brązowym. Upiec w piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pychotka :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na dodatek te brzoskwinie ...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne rogaliki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie rogaliki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !