Sposób przygotowania

Myjemy filety z kurczaka, osuszamy . Dzielimy na porcje kotlety, lekko zbijamy. Robimy marynatę, do oliwy wsypujemy przyprawę staropolską, mieszamy zalewamy mięso. Wkładamy na 5 godzin do lodówki. Następnie na każdy kotlet układamy truskawki obtoczone w mące ziemniaczanej, zwijamy w roladki i spinamy wykałaczkami. Grillujemy do miękkości mięsa smarując co jakiś czas marynatą z mięsa.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smacznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !