Sposób przygotowania

Na tarce o grubych okach zetrzeć pieczarki lub posiekać na wąskie paseczki nożem. Cebulę pokroić w kostkę. Podsmażyć na maśle pieczarki z cebulą, dodać paprykę, sól i pieprz, a następnie do przestudzić trochę i dodać kwaśną śmietanę. Babeczki słone (gotowe korpusy) nadziewać minimalnie potarkowanym serem żółtym, następnie farszem i na górze znów serem. Potem zapiekać w piekarniku 170 stopni do stopienia się żółtego sera.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    muszą byc pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    goofy9

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !