Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babeczki z fetą i tuńczykiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser feta 1 opakowanie
Szczypiorek cienki do smaku
Pieprz czarny grubo mielony Prymat do smaku
oliwki do smaku
jogurt naturalny 100 gram
babeczki 12 słone

Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki z fetą i tuńczykiem

Ser feta wymieszać z majonezem, dodać jogurt naturalny i wymieszać na gładką masę. Następnie wrzucić posiekany szczypiorek, pieprz i wymieszać razem. Nadziewać babeczki słone pastą i przyozdobić oliwką zieloną lub czarną ( według upodobań). Podawać jako przekąskę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kopiko1983 03.03.2011 20:07
Szybko i smacznie!
IZABELA29 13.12.2010 10:01
to coś dla mnie
Małgorzata113 11.10.2010 12:06
brzmi apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak