Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nalesniki z tuńczykiem i ogórkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

naleśniki
tuńczyk w sosie własnym 1-2 puszki
jogurt bałkański 100 gram
Szczypiorek cienki do smaku
ogórki 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Nalesniki z tuńczykiem i ogórkiem

Naleśniki usmażyć według własnego przepisu. Ogórki kiszone posiekać w kostkę, dodać tuńczyka, szczypiorek i wymieszać razem z jogurtem bałkańskim. Następnie nadziewać usmażone naleśniki taką rybną pastą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

meredith 11.10.2010 12:28
takie inne nalesniki
Małgorzata113 11.10.2010 12:06
pewnie smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak