Sposób przygotowania

Karkówkę kroimy w plastry, zalewamy marynatą i odstawiamy na 6 godzin do lodówki, co jakiś czas przekładać mięso, aby dobrze się zamarynowało. Rzodkiewkę oraz cukinię myjemy osuszamy. Rzodkiewkę kroimy na pół, cukinię w plastry. Mięso kroimy na kawałki, nakładamy na patyczki szaszłykowe na przemian z cukinią oraz rzodkiewką.

Grillujemy z obu stron smarując pozostałą marynatą z mięsa.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    lubie szaszłyki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina16

    smaczne szaszłyki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Takie szaszłyczki są rewelacyjne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !