Sposób przygotowania

Cebulę obrać pokroić w plastry.Rozgrzać olej i zeszklić cebulę.Wsypać rodzynki, cukier, sok z cytryny i przecier pomidorowy.Wymieszac i zagotować.Zimną zaprawą obłożyć śledzie.Odstawić aby się \"przegryzło\". Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Lubie ze śmietaną ale te muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ciekawe polaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    muszę spróbowac, tak jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Polecam są pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    Robię tak często, obowiązkowo na Wigilię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !