Sposób przygotowania

Białą kiełbasę nieprzekutą wrzucamy do gotującej się wody z kostką rosołową i gotujemy 10 min. Przekładamy na patelnie, nacinamy i smażymy do momentu gdy się zarumieni. Pod koniec polewamy ketchupem i trzymamy na ogniu aż ketchup się \"zetnie\". Serwować ciepłe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Fajny pomysł na kiełbaskę:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię smażoną białą :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    az slinka cieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pomysłowe,wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Świetny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Takiej jeszcze nie jadłam, ale wygląda smakowicie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna kiełbaska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smaczna i pomysłowa :0
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajne danie na lato

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !