Sposób przygotowania

Pory umyć, białe części pokroić w cienkie plasterki.Posolić, odstawić na 20 min, aby zmiękły.Jabłko obrać , zetrzeć na tarce jarzynówce, wymieszać z porem i pozostałymi składnikami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Nie przepadam za porem, chociaż nie raz jem, bo jest zdrowy.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Leonka

    Super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam taka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !