Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z porów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por (biała część) 3 szt
jabłko 1 szt
olej 5 łyżek
sól do smaku
ocet 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z porów

Pory umyć, białe części pokroić w cienkie plasterki.Posolić, odstawić na 20 min, aby zmiękły.Jabłko obrać , zetrzeć na tarce jarzynówce, wymieszać z porem i pozostałymi składnikami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tomek13 05.04.2011 15:02
pyszna
Ania67 04.03.2011 09:13
pyszności
jolaxa 24.11.2010 12:22
pycha
aginaa 22.11.2010 15:25
uwielbiam taka
Leonka 15.11.2010 15:45
Super!
MAŁGORZATA108 11.10.2010 13:30
Nie przepadam za porem, chociaż nie raz jem, bo jest zdrowy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak