Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Własna bułka tarta

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czerstwe bułki 2 szt
czerstwe bułki paryskie 2 szt
chleb czerstwy 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Własna bułka tarta

Czerstwy chleb, bułki, bułkę tartą wrzucić do miksera z nożami. Zmiksować, im dłużej miksujemy tym drobniejsza będzie bułka tarta.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 03.03.2014 21:18
Dziękuję za odwiedzenie mojego przepisu.
IwonaKa 16.09.2013 00:09
tez robię sama
smakowita 20.10.2012 09:33
też robię bułkę tarta ,ale z samych bułek
IrenaM 08.02.2012 22:13
genialny przepis
ma-pl 20.08.2011 19:34
też sama robię, wolę własną bo zmielę ją jak chcę
gosia47-47 13.03.2011 10:20
ciekawy przepis
RenataZ-et 27.10.2010 22:19
tez nie raz tak robię gdy zabraknie mi kupnej ;p
Karolina92 20.10.2010 18:13
tez robie, ale na tarce
Katarzyna/kate1980 15.10.2010 08:03
też sama robię nigdy nie kupuję
Karolcia12 13.10.2010 20:40
nie ma to jak bułka własnej roboty, a nie to oszustwo sprzedawane w sklepach
aginaa 13.10.2010 09:47
tez tak robie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak