Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem, następnie dodać mąkę tortową i kartoflaną z proszkiem do pieczenia. Na końcu dodać olej mieszając mikserem na 1 stopień. Piec 20 minut w 180 stopniach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    aż 6 jajek ? to drogi ten biszkopt, ale musi być dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ja robię troszkę inaczej, ale wypróbuję Twój przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    szkoda, że nie pokazałaś jak wygląda w przekroju.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    Często mi nie wychodził ale gdy spróbowałam ten przepis to normalnie rewelka, już tylko z niego korzystam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    Często mi nie wychodził ale gdy spróbowałam ten przepis to normalnie rewelka, już tylko z niego korzystam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    przydatny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Karolina Janca, ale to jedyny przepis który mi wychodzi na biszkopt :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajnie ci wyszedł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Dziękuję za odwiedzenie mojego przepisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !