Sposób przygotowania

Filet oczyścić,osuszyć.Nożem wyciąć w środku kieszeń.Ser pokruszyć i nafaszerować nim mięso.Spiąć wykałaczkami.Proszek z marynaty wymieszać z oliwą,3ząbkami czosnku(wg gustu),tymiankiem,kilkoma kroplami octu i łyżeczką musztardy.Posmarować mięso i schować do lodówki na ok 2-3h.Polać odrobiną oleju i piec w200stopniach ok godz(kilka razy przewracać w trakcie pieczenia),zostawić po upieczeniu na kilka min w zamkniętym piekarniku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    kolejne \"nowe\" ulubione danie mężusia:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !