Sposób przygotowania

Cebulę obieramy i wrzucamy na chwilę do wrzącej wody.Potem kroimy ją na plasterki i smażymy na maśle.Następnie dodajemy koncentrat,wszystkie przyprawy i mąkę.Wlewamy odrobinę wody i dusimy tak długo,aż cebula będzie miękka.
Doskonale pasuje do do mięsa z rosołu i do razowego chleba.
Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało !
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    taki dodatek mozna wykorzystać na wiele sposobów, super!
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    fajna
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    fajna
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    fajna
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    fajna
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !