Sposób przygotowania

Bakłażana pokroić w kostkę, posolić i odstawić na 30 minut. Pomidory pokroić w kostkę, czosnek w plasterki, kilka listków bazylii zostawić do dekoracji, resztę posiekać. Makaron ugotować al dente. Na rozgrzanym maśle zeszklić czosnek, dodać bakłażana i pod koniec smażenia pomidory. Krótko smażyć i połączyć z makaronem. Danie podawać udekorowane bazylią, posypać parmezanem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    nie jadlam nigdy baklazana, ale pewnie smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    jadłam coś w tym stylu - pycha ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !