Sposób przygotowania

Na rozgrzaną patelnię wrzucamy pomidory krojone. Dodajemy drobno posiekany czosnek oraz pokrojoną w paprykę kostkę i dusimy ok 8 min. Do gotującego się bulionu warzywnego wlewamy sok pomidorowy, przyprawiamy papryką ostra Prymat i wrzucamy przesmażone krojone pomidorki z czosnkiem. Doprowadzamy do wrzenia i wrzucamy drobno posiekaną bazylię. Gotujemy 3 min.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    na pewno super zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Jak ja dawno nie jadłam pomidorowej!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    super - pikantna lekko ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !