Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby marynowane w occie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby leśne
woda 4 szkl
ocet 1 szkl
Liść laurowy suszony Prymat 3
ziele abgielskie 5 ziaren

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby marynowane w occie

Grzyby oczyścić, obrać i odciąć kapelusze. Z wody, octu i przypraw ugotować wywar, którym zalewamy grzyby. Następnie zakręcamy słoiki i odwracamy do góry dnem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak