Sposób przygotowania

Masło roztapiamy na patelni i podsmażamy na nim szynkę pokrojoną w kostkę. Następnie wbijamy jajka, dodajemy szczyptę soli i smażymy mieszając. Gdy jajka już prawie się zetną, ściągamy patelnię z ognia, dodajemy parmezan i mieszamy tak długo, aż jajecznica dojdzie na gorącej patelni do pożądanej konsystencji.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    pycha, zjadłoby się
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    takiej jeszcze nie jadłam, musi być pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    apetyczna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    smaczności :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    coś dla mnie jako amatorki jajecznicy
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Coś dla mnie! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    apetyczna
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    rewelacyjna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    idealne śniadanko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !