Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy i dusimy na oleju ok 30 minut, studzimy i mielimy. Dodajemy mąkę jajka i przyprawy i dokładnie wyrabiamy. Dłonie posypujemy mąką , formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego. Gotujemy 7 minut w lekko osolonej wodzie.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę wypróbować:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    przepyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawe kluseczki, z chęcią takie zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo interesujący przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !