Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozłożyć, posmarować oliwą. Następnie posmarować dowolnym serkiem ziołowym - cienką warstwą. Posypać solą, pieprzem i kminkiem. Podzielić ciasto na 1 cm paski, brać 2 paski ze sobą, skręcać dookoła. Układać na papierze do pieczenia, piec w 200 stopniach aż będą brązowe.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ekstra :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smacznie wyglądają.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajne
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne warte wypróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    wyglądają wyśmienicie
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    apetycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super pomysł może wypróbuje choć nie jestem zwolennikiem kminku ale wyglądają apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śliczności :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    wspaniałe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmm
  • 3
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne wyszły

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !