Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki z kminkiem z ciasta francuskiego

4.0
(26)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 szt
serek ziołowy 1 szt
kminek, sól, pieprz
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki z kminkiem z ciasta francuskiego

Ciasto francuskie rozłożyć, posmarować oliwą. Następnie posmarować dowolnym serkiem ziołowym - cienką warstwą. Posypać solą, pieprzem i kminkiem. Podzielić ciasto na 1 cm paski, brać 2 paski ze sobą, skręcać dookoła. Układać na papierze do pieczenia, piec w 200 stopniach aż będą brązowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 27.01.2013 12:01
świetne wyszły
mariel78 07.09.2012 06:56
super
owocówka 16.11.2011 07:39
super
Smakosz6 17.09.2011 10:19
mmmmmmmmmmmmmmm
Agnik 18.06.2011 18:25
pyszności
gosia47-47 04.06.2011 14:52
wspaniałe
pioge7 03.06.2011 09:58
pycha
Joanna108
Joanna108 13.04.2011 20:15
śliczności :)
Dorota76 14.12.2010 22:29
super pomysł może wypróbuje choć nie jestem zwolennikiem kminku ale wyglądają apetycznie
edyta44 11.12.2010 11:57
super
sylwiachmiel 12.10.2010 21:17
apetycznie wyglądają
amorzenek 12.10.2010 07:16
smaczne
anja3107 11.10.2010 18:16
super
Jolanta40 11.10.2010 08:15
wyglądają wyśmienicie
iwa643 11.10.2010 07:06
fajne warte wypróbowania
krzyniu1984 11.10.2010 05:58
fajne
gusia1000 10.10.2010 19:44
Smacznie wyglądają.
mehia 10.10.2010 17:41
ekstra :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak