Sposób przygotowania

Z mięsa drobiowego oraz 1 i 1/2 litra wody ugotować rosół,Pieczarki oczyścić, umyć, pokroić w kostkę i usmażyć na maśle.Dodać do rosołu, włożyć ser, pierożki tortellini i całość gotować około 10 minut.Pod koniec dodać zielone części pora, seler i natkę pietruszki,Doprawić solą i pieprzem.Podawać w głębokich miseczkach, aby zupa i pierożki nie wystygały zbyt szybko.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekawa zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pomysłowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbaom tortellini

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !